Dé waxsalon van Breda
direct afspraak plannen»
De allerbeste waxproducten
Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid
direct afspraak plannen»
Van bikinilijn tot oksel
Bewaxed maakt elk deel van uw lichaam haarvrij
direct afspraak plannen»
Persoonlijke zorg en aandacht
We nemen de tijd voor al uw vragen
direct afspraak plannen»
Van bikinilijn tot oksel
Bewaxed maakt elk deel van uw lichaam haarvrij
direct afspraak plannen»
Vorige slide
Volgende slide

Waxen

Wat is waxen of harsen?
Warme wax of hars is een soort vloeibare gel die in warmteketels opgewarmd wordt en door middel van houten spatels op het te ontharen gebied gesmeerd wordt.

Hoe werkt het?

Voordat uw waxprofessional de wax op uw lichaam aanbrengt worden de te ontharen gebieden gereinigd en de haartjes gepoederd zodat ook de donshaartjes goed zichtbaar worden. Het poeder is bedoeld om extra goed bij alle haartjes te kunnen zodat de behandeling vrijwel pijnloos verloopt. Tijdens het waxen of harsen wordt een laagje warme vloeibare hars of wax met een houten spatel op het te ontharen gebied gesmeerd, bijvoorbeeld de benen of de rug. Vervolgens wordt een speciale strip op de vloeibare gel gelegd en aangedrukt. Op die manier plakken alle haren goed aan de strip vast en worden de haartjes vanaf de wortel verwijderd. Wanneer de wax of hars een paar tellen ingetrokken en afgekoeld is, wordt de waxstrip er in een snelle vloeiende beweging afgetrokken. Op deze manier worden de haartjes vanaf de haarwortel uitgetrokken waardoor het te ontharen gebied nu geheel haarvrij is.

Hard wax

Voor kleinere en gevoelige zones gebruikt Bewaxed Waxsalon hard wax. Hierbij wordt de vloeibare wax op het te ontharen gebied zelf uitgehard en wordt er dus geen strip gebruikt. Wax kleeft uitsluitend aan haren, niet aan huid en hars kleeft wel aan de dode huidcellen. Hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos. Bewaxed Waxsalon gebruikt bij voorkeur warme wax, omdat deze zachter voor de huid en voor alle huidtypen geschikt is. Na de behandeling wordt uw huid gereinigd met een olie om zo de waxrestjes te verwijderen. Daarna wordt de huid behandeld met een verkoelende gel en gevolgd door een geheim product om hem te kalmeren en te verzachten. Bewaxed Waxsalon heeft ook een assortiment met verzorgingsproducten en verschillende accessoires.

Bewaxed kwaliteitsgarantie

In de waxsalon van Bewaxed wordt uitsluitend gewerkt met professionele, hoge kwaliteit wax, waardoor ongewenste haren langer wegblijven. Bewaxed Waxsalon onderscheidt zich van de “stuntaanbiedingen” door uitsluitend gebruik te maken van A-kwaliteit hars of wax, spatels, strips en verzorgingsproducten. Bewaxed hanteert daarom marktconforme tarieven, waardoor de professionaliteit en het resultaat altijd gegarandeerd is.

Voordelen van wax

De voordelen van harsen en waxen:

  • Na de behandeling blijven de haren gemiddeld 4 tot 6 weken weg
  • Uw haartjes komen zachter terug, zijn minder stoppelig en voelen dunner aan
  • Een wax of harsbehandeling neemt minder tijd in beslag dan epileren of iedere dag scheren
  • Zelfs de meest intieme gebieden kunnen optimaal haarvrij worden gemaakt
  • Door waxen of harsen blijven ingegroeide haren weg
  • Door te kiezen voor wax of hars is uitslag van scheren verleden tijd
  • Geen donkere plekken of huidverkleuringen meer omdat u tijdens het scheren steeds een huidlaagje verwijdert
  • Wanneer u zich laat harsen of waxen door onze waxprofessionals wordt dit als pijnloos ervaren, vaak in tegenstelling tot het “doe-het-zelven” van zowel waxen, harsen of scheren.
  • Uw waxprofessional verwijdert alle haartjes, juist op de plekken waar u zelf slecht bij kunt

Probeer onze behandelingen uit en overtuig uzelf