Dé waxsalon van Breda
direct afspraak plannen»
De allerbeste waxproducten
Gegarandeerde kwaliteit en tevredenheid
direct afspraak plannen»
Van bikinilijn tot oksel
Bewaxed maakt elk deel van uw lichaam haarvrij
direct afspraak plannen»
Persoonlijke zorg en aandacht
We nemen de tijd voor al uw vragen
direct afspraak plannen»
Van bikinilijn tot oksel
Bewaxed maakt elk deel van uw lichaam haarvrij
direct afspraak plannen»
Vorige slide
Volgende slide

Veel gestelde vragen

Via het online afspraken systeem kunt u op elk gewenst moment een afspraak inplannen op de beschikbare dagen en tijden.

Om de privacy van onze clienten te waarborgen vragen wij u op het tijdstip van uw afspraak aanwezig te zijn, vroeger dan de ingeplande tijd voor uw afspraak aanwezig zijn is dus hinderlijk voor de client voor u.

Bij een Brazilian waxbehandeling blijft er op de venusheuvel een zogeheten “landing strip” oftewel streepje over en bij een hollywood wax worden alle haartjes rond de schaamstreek verwijdert.

Voor het beste resultaat moeten uw haartjes minimaal 5 millimeter en maximaal 1,5 centimeter lang zijn. Haartjes langer dan 1,5 centimeter zult u voor de behandeling thuis moeten bijknippen.

Bij een Brazilian waxbehandeling en het verwijderen van de haren onder de oksels kunt u zich het beste minimaal 14 dagen voor de behandeling niet scheren. Bij een waxbehandeling voor het verwijderen van de haren op uw benen is 3 weken gewenst om het beste resultaat te behalen.

Zolang u een tampon draagt is dit op zich geen enkel probleem. Bewaxed Waxsalon wijst u er echter op dat behandelingen tijdens uw menstruatieperiode pijnlijker kunnen zijn en adviseert dan ook om de behanding uit te stellen tot na uw menstruatie.

Wanneer u de volgende medicatie gebruikt worden wax- of harsbehandelingen u afgeraden: retin-A, renova, defferin, isotretitoin en roaccutan.

Wanneer u een allergie heeft voor colofonium (bruine pleister allergie) kunt u helaas geen wax of harsbehandeling ondergaan bij Bewaxed Waxsalon.

U kunt gewaxt worden tijdens uw zwangerschap, een waxbehandeling kan gevoeliger ervaren worden in het eerste trimester van de zwangerschap.

Wanneer alle huidbeschadigingen hersteld zijn kunt u weer een waxbehandeling ondergaan.

Nee, u kunt uw piercing gewoon laten zitten dit heeft geen invloed op de behandeling omdat de wax of hars uitsluitend hecht aan haren en niet aan huid of metalen.

Dat kan, maar Bewaxed Waxsalon adviseert de haartjes die doorkomen tijdens uw vakantie te verwijderen met een pincet.

Helaas is het meebrengen van uw kinderen bij Bewaxed Waxsalon niet toegestaan. Dit in verband met de rust die Bewaxed voor iedereen tijdens de behandelingen wil garanderen.

Helaas is het in verband met de hygiëne die wij hoog in het vaandel hebben staan niet toegestaan huisdieren mee te nemen.

De waxcabines van Bewaxed zijn niet ingesteld op meerdere personen in de cabine tijdens de behandeling.

Dat kan, mits je schriftelijk toestemming hebt gekregen van je ouder(s)/verzorger(s)